De beschreven software is niet meer beschikbaar. Wij beschrijven hoe de oude Wii modellen ooit werden geunlockt. Het is beschikbaar als naslagwerk om deze manier van Wii unlocken voor de toekomst te bewaren en veilig te stellen. De handleiding is om deze reden geschreven in de tegenwoordige tijd.

 

Stap 6 – Upgraden of downgraden naar firmware 4.1E

Heb je firmware 4.1E? Dan kan je deze stap overslaan!

Heb je firmware 4.2E of 4.3E, dan is deze stap optioneel, maar wel aan te raden.

Zit je op firmware 3.0E, 3.1E, 3.2E, 3.3E of 3.4E? Dan is deze stap verplicht!

Je kan firmware 4.1E zowel online als offline installeren. Wij raden aan om hem via internet te installeren (indien je dit op je Wii hebt), aangezien dit gemakkelijker en sneller is.

Netwerk installatie via internet
Kies in het hoofdmenu van Multi-Mod Manager ‘Manage System Menu’ en druk op A. Kies vervolgens ‘Install System Menu 4.1E’. Vervolgens word Systeem Menu 4.1 geïnstalleerd. Na installatie druk je op B om terug te gaan naar het hoofdmenu van Multi-Mod Manager.

Offline installatie zonder internet
Download dit bestand: ‘Systeem Menu 4.1E’ en pak het zip bestand uit. Plaats het wad bestand vervolgens in de map ‘WAD’ op je SD kaart. Kies vervolgens in het Multi-Mod Manager menu ‘Wad Manager’ en druk op A. Kies vervolgens het bestand ‘System Menu-NUS-v4.wad’ en druk twee keer op A om hem te installeren. Druk na de installatie twee keer op de B knop om terug te keren naar het hoofdmenu van Multi-Mod Manager.


Wii Unlock